ût ezelsköpke

Bedankt

Wij willen via deze weg iedereen bedanken voor de fantastische carnaval die we hebbem gehad. Ook namens Prins Luc I en adjudanten Mees en Teun heel erg bedankt. 

 

We zijn het feest goed begonnen op zaterdag met de proclamatie bezegeling, de mis en vervolgens het veurpreuve! We hebben er een feestje van gemaakt!

 

Zondag was het weer vroeg dag. Samen met het trio hebben we Horst onveilig gemaakt bij de sleuteloverdracht. Dit feest hebben we doorgezet naar de boerenbruiloft! Samen met Jos en Celina was dit een groot feest.

 

Maandag heeft de jeugd genoten van de optocht. Ze hebben gefeest en laten zien dat de jeugd wel weet hoe ze carnaval moeten vieren!

 

We hebben de carnaval mogen afsluiten samen met de mini boerenbruiloft. Wat was het een mooie avond. We hebben er van genoten met z'n alle. Een speciaal woord van dank voor het jongeren gilde voor het bij elkaar halen van een geweldig gezelschap. 

 

Namens het bestuur willen we jullie nogmaals allemaal bedanken!

 

Ut bestaör

Vur Sanne

Vur Sanne
 
Ok weej as Ezelsköpke zien erg gerakt door t verhaal van Sanne. Hartverscheurend um te leze en durum hebben weej t volgende bedach. Alle opbrengsten van de frietkroam goan rechtstreeks noa de actie Vur Sanne.  We starten met bakken vur Sanne um 17.00 oor. 
 
Ut bestuur

feestband La Bamba


Doordat er veel vrijwilligers voor ons gewerkt hebben bij het OLS, hebben we zoals bij iedereen bekend, wat geld gekregen.

wij als Ut Ezelskopke vinden het dan ook gepast om dit deel weer terug te geven aan de jeugd en vrijwilligers.

wij hebben daar dan ook het volgende op bedacht, een feestelijk iets voor na de receptie van Ut Ezelskopke dat leek ons wel wat.

En dat is gelukt, wij hebben namelijk de feestband La Bamba bereid gevonden om de zaal op de kop te komen zetten...........

Met hun geweldige muziek maken we er samen een groot feest van Alaaf........

Aan iedereen nogmaals bedankt voor jullie inzet bij het OLS.

wij zien jullie graag bij de receptie van Ut Ezelskopke TOT DAN!!!!!